Blåhatten

Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Fottur, Folgefonna, Blåhatten
Fjellsportgruppa i Kvinnherad, Kvinnherad Turlag

Vi tek turen til den lite besøkte toppen Blåhatten med sine 1318 moh i austre del av Rosendalsalpene. Det vil bli en sprek fjelltur i haustprakt som krev varme klede, god mat og ein stø fot. På grunn av vertilhøve vert det ein anna veg til Blåhatten enn først planen var. Me går opp langs ringeriksfossen på laurdags formiddag og overnatter på Bjørndalssetra til søndag, då me går til Målet for turen. Og retur samme veg.

Meir info. Ved påmelding. Pris: kr 300,- for medlemmer, kr 500,- for ikkje-medlemmer Ein bør vera trent og van til å ta seg fram i ulendt og bratt terreng. Klatreferdigheiter er ikkje naudsynte. Oppmøte i Rosendal sentrum ved gamle banken laurdag, 6. oktober kl 12.  Påmeldingsfrist: 3 oktober. – maks 10 deltakarar.
Turleiarar:  Jarle Røstbø. Har du spørsmål, kontakt:  jarle@reins.no

Blåhatten