Avlyst Breopplevingshelg Folgefonna AVLYST!

21. september kl. 16:30
23. september kl. 18:00
Ekstra krevende
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Bretur, Bre, Folgefonna, Breoppleving
Fjellsportgruppa i Kvinnherad, Kvinnherad Turlag
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Breopplevingshelg på Fonnabu. Opplev Folgefonna på ei flott tid av året.

Laurdag lagar me oss niste og legg ut på bretur. Holmaskjera eller Høgste Breakulen kan vera turmål, etter trening i å gå med breutstyr.

Søndag, etter frukost, utvask og rydding, legg me ut på langtur. Me kryssar Brufossbrea, går ut i Bondhusbrea, og ned mot Holmavatnet. Pause her, og så ny tur i breen. Me går ut av breen og vidare mot Brufossvatnet og til Gardshammar. Ned til Bondhus og heimreise.

Pris: kr 1.250 for medlemer, kr 1.400 for ikkje medlemer. Oppmøte i Sunndal kl 16.30.

Prisen dekkjer: overnatting, felles måltid middag og frukost, leige av breutstyr og instruksjon.

Turleiarar Harald Håland og Øystein Eik For nærare info, kontakt Harald, 932 48 974

Breopplevingshelg Folgefonna AVLYST!

Breopplevingshelg på Fonnabu. Opplev Folgefonna på ei flott tid av året. Me går«Sommarvegen» til Fonnabu frå Rednedalen fredag ettermiddag. Matøkt og enkel innføring i knutar og teknikk om kvelden. Laurdag lagar ...

• Harald Håland