Avlyst Tur og kultur ved Fjellhaugvatn, Jettegrytene og Bjørnebøle

26. mai kl. 11:00 - 16:00
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Kvinnherad Turlag
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Turen er avlyst grunna heimevernsøving. Det vil bli satt opp ny tur så snart vi har klar ein dato. Følg med her og på Facebook-sida til turlaget.

Denne turen er avlyst, men vil bli sett opp att på eit seinare tidspunkt. Følg med på nettsida og på facebook-sida til turlaget.

Nærtur ved Fjellhaugvatn. Dette er eit lite brukt turområde med spennande opplevingar og historiar. Undervegs vil vi oppsøka blant anna jettegryter, og kanskje får vi med ein kjentmann som kan fortelja historiar fra gamal tid ved Fjellhaugen og Bjørnebøle.

Oppmøte og parkering ved Midthølen skytebane kl. 1100.

Turen inn til jettegrytene tar ca. 1 time. Noko blautt terreng, ha på gode sko.  Matpause  undervegs.

Turleiarar: May Britt Albrethson tlf. 971 54 042 og Øyvind Hatteberg, tlf. 957 68 144

• Øyvind Hatteberg
  • May-Britt Albrethson